Specialist in het creëren en optimaliseren van bedrijfsimago’s

Previous slide
Next slide

Wie is Art of Insight?

Art of Insight is in april 2000 opgericht door Corine Böhmers.
De naam Art of Insight is niet zomaar gekozen. Een stabiel imago vraagt om de Kunst van het Inzicht. Antwoord vinden op jouw zingevingsvragen, vraagt om de kunst van de juiste vragen stellen en begeleiding die bij jou past.

Corine Böhmers (1968)

De kracht van Corine ligt in het doorgronden van complexe vraagstukken en inzicht geven in mogelijke oplossingen. Door haar brede achtergrond op het vlak van levensbeschouwing, zorginnovatie, natuur en cultuur, weet zij mensen uit alle segmenten van de samenleving te bereiken. Integriteitsvraagstukken hebben haar bijzondere interesse waarbij de filosoof Hannah Arendt (1906 – 1975) een grote inspiratiebron voor haar is.

Corine wordt door haar omgeving beschreven als een bevlogen en veelzijdige gesprekspartner die open communiceert en de dialoog zoekt. Ruimte voor een kwinkslag en gevoel voor humor zijn zeer welkom in haar werkomgeving.

Publicaties: auteur van de literaire thriller Omkering (publicatie maart 2023) en van de literaire thriller Wisselveld (uitgeverij Palmslag, 2014).
Er verschenen ook korte verhalen van Corine. ‘Kapper Kam’ in de bundel Palmares (2021) en ‘Friendship Highway’ in het klassieke motorboek Motorrrraria (Samenwerkende uitgevers Vof, 2011).

portrait corine böhmers

Nominaties: